top of page

Welkom bij Bolo Cards & Maps.

Bolo Cards & Maps is enthousiast over Amsterdam West en in het bijzonder Bos en Lommer en de Baarsjes, want deze wijken zijn leuk en veelzijdig.In de gebouwen, de buurten, de mensen, de winkels, cafeetjes en de natuur kom je die veelzijdigheid tegen.

 

Bolo Cards & Maps gaat op ontdekking en trekt er op uit in Amsterdam West. Aan de hand van fotos, ansichtkaarten, wandelingen en leuke spelletjes willen we anderen ook enthousiast maken!
 

Bolo Cards & Maps vindt het belangrijk om als ondernemer de lokale economie te steunen. Daarom wordt zo veel mogelijk gewerkt met lokale leveranciers (drukkerij) en kleine zelfstandigen uit de buurt voor bijvoorbeeld het website-ontwerp en het logo van Bolo Cards & Maps. Een kort filmpje over Bolo Cards & Maps vindt je hier.

Bolo Cards & Maps maakt bijzondere foto's van Bos en Lommer en de Baarsjes. Als vergroting te koop voor aan de muur op kantoor, in de wachtruimte, uw winkel of gewoon thuis.

In verschillende formaten en lijsten.

Bolo Cards & Maps werkt ook in opdracht: foto's voor uw drukwerk, jaarverslag, website of een sfeerverslag van feest of evenement. En dat doen we natuurlijk ook buiten Amsterdam West. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Met Bolo Maps kan je Amsterdam West en in het bijzonder Bos en Lommer en de Baarsjes (opnieuw) te ontdekken. Aan de hand van een wandeling of een spel leer je nog meer over de wijk.

Bijvoorbeeld met de wandelroute De 8 van West (Nederlands en Engels), de Bolo Ontdekkingskoffer  of #20 West puzzelmemory.

 Bolo Cards zijn mooie, leuke of bijzondere kaarten voor:

  • toeristen om te laten zien dat ze meer hebben gezien dan het Van Goghmuseum, de grachten en het Anne Frankhuis;

  • voor bewoners van Bos en Lommer en de Baarsjes om aan anderen te laten zien hoe leuk de wijk is;

  • of gewoon om thuis op te hangen.

 

 

 

 

Mildred Theunisz startte in 2012 met Bolo Cards & Maps. Meer weten over Mildred, haar ideeën over Bos en Lommer, fotografie en haar achtergrond. Hier vindt u meer informatie.

bottom of page